Sokkoló részletek: szerelmi bánatában ugrott ki az ablakon egy tinédzser Balatonfüreden

szerelmi bánat Balatonfüred öngyilkossági kísérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves Zsombor Balatonfüred egyik nívós két tannyelvű gimnáziumának második emeletéről vetette ki magát osztálytársai és tanára szeme láttára.

A Blikk a baleset helyszínén megtudta, hogy a fiú a betonra esett, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba. Zsombor ismerősei elmondták, hogy társuk szerelmi bánattól szenvedett, ezért akart véget vetni életének matematika órán.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A tanár éppen háttal állt az osztálynak, és a táblára írt, amikor a tinédzser felállt, hogy kinyissa az ablakot. A többiek azt hitték, csak szellőztetni akar, ám legnagyobb megrökönyödésükre Zsombor átmászott a párkányon és a mélybe vetette magát.

A lap értesülései szerint a tanuló állapotát sikerült stabilizálni, végtag- és bordatöréseket szenvedett, szerencsére a koponyája nem sérült.

Az iskola teljes hírzárlatot rendelt el, a rendőrség is szűkszavúan nyilatkozott. Az esetről bejelentés érkezett a rendőrséghez, akik a helyszínre érve feltárták az eset körülményeit. A helyszíni vizsgálat szerint bűncselekmény gyanúja nem merül fel, ezért rendőrségi eljárás nem indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.