Az iskolaudvaron ölte meg a hatéves kislányt egy rádőlő fa

gyerekhalál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolája udvarán dölt rá egy fa a hatéves kislányra még 2020-ban. Ella Hendersont azonnal kórházba szállították, de belehalt sérüléseibe. 

A Health and Safety Executive most eljárást indított Newcastle városi tanácsa ellen, az első tárgyalásra január 10-én kerül sor a South Tyneside Magistrates' Courton - írja a Mirror.

Közvetlenül a tragédia után a család adománygyűjtésbe kezdett a Great North Air Ambulance Service számára, akik megpróbálták megmenteni a kis Ella életét. Azóta több mint 60 000 fontot gyűjtöttek össze.

„Hihetetlenül áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk része volt. Tökéletes családunk volt, és a szívünkben fog tovább élni. Ella a mi gyönyörű kislányunk most és mindig. Szeretnénk szívből köszönetet mondani a tanároknak, a mentőszolgálatnak, akik mindent megtettek, hogy segítsenek rajta. Annyira bátor és erős volt, annyi örömet szerzett nekünk, a nagyobb testvérének, Abinak, a családjának, a legjobb barátainak és mindenkinek, akivel találkozott" – búcsúzott a kislánytól a családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.