Nem tudtak neki cigit adni, ezért kést rántott az arlói fiatal

késelés Arló cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cigit kért, nem kapott, kést rántott és szúró mozdulatot tett, majd elmenekült. A rendőrök az arlói elkövetőt egy órán belül elfogták.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 33 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 16-án 20 óra előtt egy arlói kocsmában cigarettát kért egy fiatal fiútól, aki nem tudott adni neki. Ezek után az elkövető áttapogatta a sértett ruházatát, és azt a kijelentést tette, hogy ha nem ad neki cigit megöli, majd elővette a kést, és szúró mozdulatot tett felé, melyet az áldozata kivédett. Ezek után a fiú távozott a sörözőből, és miután hazaérkezett a hozzátartozói hívták a rendőrséget.

Az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai sikeres adatgyűjtésének köszönhetően az elkövetőt egy órán belül elfogták, majd a kapitányságra történő előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.