Szakítása óta először szólalt meg Demcsák Zsuzsa: elárulta, most kire számíthat

Demcsák Zsuzsa Gáspár Zsolti válás Gáspár Zsolt Farm VIP szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa hosszú heteken át távol volt otthonától, ugyanis a Karib-tenger térségében forgatta a TV2 párkereső realityjét, a Money or Love-ot. A műsornak azonban vége, így a képernyős is hazatérhetett, ám nagy fordulatot vett az élete azóta, hogy belevágott ebbe a kalandba.

Még javában forgatták a realityt, amikor Demcsák Zsuzsa saját közösségi oldalán bejelentette, hogy férjével a válás mellett döntöttek.

"Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok"

– írta akkor a posztjában a műsorvezető, aki most megtörte a csendet, és habár a házasságáról, a válásáról nem, de hazatéréséről mesélt a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

– kezdte a lapnak Zsuzsa, aki igyekszik bepótolni a gyermekei nélkül töltött időt, és részt vesz minden kötelező iskolai programon. A Bors kérdésére elárulta, hogy most csak édesanyjára és saját magára számíthat.

Demcsák emellett elmondta, hogy szoros barátságot kötött Gáspár Zsolttal, akivel idén harmadik éve vezeti a Farm VIP-t. A celebreality november 21-én, hétfőn indult a TV2-n.

"Zsolti nagy ajándék az életemben. Amíg Dominikán voltam, akkor is sokat beszéltünk, sőt még a gyerekeimről is gondoskodott itthon. A Farm VIP harmadik évadának forgatása pedig szerintem minden eddiginél jobb volt. Alig várom, hogy a nézők is annyira szeressék, mint amennyire mi szerettük készíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.