Elhunyt James Winburn, Hollywood ikonikus horrorsztárja

Forrás: Collection Christophel/Compass International Pictures/Compass International Pictures -
gyász halálhír James Winburn Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halloween egyike az ikonikus horrorfilmeknek, melyek főgonoszát talán mindenki ismeri, még azok is, akik nem látták magát az alkotást. A maszkos gyilkost, Michael Myerst az eredeti filmben James Wilburn alakította, aki nemrég örökre lehunyta a szemét.

James Wilburn színész-kaszkadőr alakította a filmklasszikus főgonoszát a Halloween-sorozat legelső, 1978-as, és az azt követő második részében is. Wilburn nyolcvanöt évesen, a hétvégén vesztette életét, ám a halálának pontos okát nem hozták nyilvánosságra. A Daily Mail szerint betegség állhat a háttérben.

A Halloween ikonikus főgonosza Forrás: Collection Christophel/Compass International Pictures/Compass International Pictures

Wilburn többek között olyan filmeken dolgozott még a Halloween mellett, mint A gonosz mostoha, a Hidegre teszlek és a Csupasz pisztoly 2 1/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.