Tóth Gabi új dalában a népzene és a rock keveredik: itt hallgathatod meg

Tóth Gabi Fricska TV2 dalpremier SzívbeEmelő Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi összesűrítette mindazt, ami az elmúlt két évben történt vele, minden jót és rosszat, ebből született meg új dala, a SzívbeEmelő.

Az énekesnő új zeneszámai népzenei alapokon nyugszanak, és nincs ez másképp a SzívbeEmelő esetében sem. Tóth Gabi ezúttal viszont minden korábbinál rockosabbra vette a formát. A dal a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében debütált, a produkció után pedig egyből elérhetővé vált a hozzá forgatott videoklip is az énekesnő YouTube-csatornáján.

"Drága emberek, végre megoszthatom veletek az új dalomat! Rengeteg munka van benne, de imádtam minden percét! Kiadtam magamból mindazt, ami az elmúlt két évben történt velem, rosszat, jót egyaránt. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt és támogatott, nektek is szól ez a dal!Fogadjátok szeretettel, igazán szívbeemelő lesz!" – írta Facebook-oldalán Tóth Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.