Itt az első közös fotó Robert Pattinsonról és szerelméről, Suki Waterhouse-ról

Robert Pattinson Suki Waterhouse közös fotó Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Batman-film sztárja, Robert Pattinson óvja magánéletét, azonban a bulvárlapok ennek ellenére tudomást szereztek arról, hogy randizni kezdett egy brit színésznővel. Ismerkedési fázisuk már négy éve tart, és hivatalos eseményen most először jelentek meg egymás társaságában.

Robert Pattinsont sokan az Alkonyat-filmekből ismerik, az utóbbi években azonban drámai alkotásokban is megmutatta tehetségét. A fiatal brit sztár négy éve kezdett randizni a szintén színész, de modellként is dolgozó Suki Waterhouse-zal. Kapcsolatukat sokáig nem vállalták fel, habár többször is együtt fotózták őket.

A fiatalok első, közös és hivatalos megjelenésére a napokban került sor. Mindketten részt vettek a Dior divatház bemutatóján, ahová a vörös szőnyegen sétálva vonultak a fotósok kamerái előtt – írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.