Megszólalt Zámbó Jimmy egykori szeretője: heves viszonyukról vallott Háfra Mari

Háfra Mari Zámbó Jimmy szerető kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők ezrei rajongtak Jimmyért, a csak Királyként emlegetett énekesért, aki azonban még a várandós feleségét is otthagyta egy másik nőért, és nem csinált titkot abból, milyen kapcsolat is van közte és a befutott modell, Háfra Mari között.

Háfra Mari és Jimmy a nyolcvanas évek végén alkotott egy párt. A modellt az énekes a hangjával vette le a lábáról, mint mondja, utat nyitott vele a lelkéhez és sem ő, sem pedig a környezetében élők nem értették, mi is folyik közöttük.

Zámbó Jimmy

Jimmy fotókon, névjegykártyákon írt szerelmes üzeneteket a nőnek, ak ai mai napig őrzi ezeket az ereklyéket, és most az RTL Fókuszában mesélt kapcsolatukról. Mari elárulta, hogy érzelmekkel túlfűtött, heves volt a viszonyuk, melybe belefértek a magasságok és a mélypontok is. Jimmy kiadta magából az érzéseit, de nem verbálisan, hanem a dalszövegein keresztül.

Mari arról is vallott, hogy Jimmy eljegyezte őt, ám nem volt hosszú életű a történet, mivel egy dühkitörés során az énekes a teraszról ledobta a gyűrűket, és egy nagy vita után felbontották az eljegyzésüket – idézi a Blikk az RTL műsorát, ahol Mari megmutatta Jimmy szerelmes üzeneteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.