Nők ezrei rajongtak Jimmyért, a csak Királyként emlegetett énekesért, aki azonban még a várandós feleségét is otthagyta egy másik nőért, és nem csinált titkot abból, milyen kapcsolat is van közte és a befutott modell, Háfra Mari között.

Háfra Mari és Jimmy a nyolcvanas évek végén alkotott egy párt. A modellt az énekes a hangjával vette le a lábáról, mint mondja, utat nyitott vele a lelkéhez és sem ő, sem pedig a környezetében élők nem értették, mi is folyik közöttük.

Zámbó Jimmy

Jimmy fotókon, névjegykártyákon írt szerelmes üzeneteket a nőnek, ak ai mai napig őrzi ezeket az ereklyéket, és most az RTL Fókuszában mesélt kapcsolatukról. Mari elárulta, hogy érzelmekkel túlfűtött, heves volt a viszonyuk, melybe belefértek a magasságok és a mélypontok is. Jimmy kiadta magából az érzéseit, de nem verbálisan, hanem a dalszövegein keresztül.

Mari arról is vallott, hogy Jimmy eljegyezte őt, ám nem volt hosszú életű a történet, mivel egy dühkitörés során az énekes a teraszról ledobta a gyűrűket, és egy nagy vita után felbontották az eljegyzésüket – idézi a Blikk az RTL műsorát, ahol Mari megmutatta Jimmy szerelmes üzeneteit.