Sokak számára máig rejtély, hogy mi történt azon a bizonyos éjszakán, amikor 2001. január másodikán Zámbó Jimmy elhunyt. Több teória is született erről.

Egyesek szerint öngyilkos lett az aranytorkú énekes, mások gyilkosságot emlegettek, miközben a híradások arról szóltak, hogy véletlenül, tisztogatás közben sült el a pisztoly. Az ügyet egy darabig vizsgálták, majd később huszonöt évre titkosították. A rajongók már alig várják, hogy négy év múlva kinyíljon az akta.

Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban több teória is szárnyra kelt.Forrás: Instagram

Emlékszem, amikor otthon elkezdtem játszani a zongorán, édesapám pedig énekelte a Szállj, csak szállj, sasmadár című dalt. Olyan bensőséges hangulata volt, hogy ez meghatározó emlék számomra. Apa büszkén nézett rám. Ezt még soha sehol nem meséltem el. Gyerekkoromban sokszor elvitt a vidámparkba és az állatkertbe"

- emlékezett vissza a legendás énekesre legidősebb fia, Zámbó Krisztián a friss, mostantól szerdánként megjelenő hot! magazin hasábjain. Az új hot!-ban Krisztiánon kívül Szebasztián, Adrián, valamint Jimmy testvére, Marietta is mesél a sztárról. Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/oldalon!