Vitray Tamás elárulta, ezért döntött a válás mellett: "Életre-halálra ment"

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
házasság válás Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminckét éven át volt házas Vitray Tamás, a legendás magyar újságíró és Kállay Bori színésznő. A válásukat három éve a tévés jelentette be, mivel úgy gondolta, előbb-utóbb úgyis kiderülne a dolog, és jobb, ha inkább ő osztja meg a hírt a közvéleménnyel. A válás részleteiről azonban egészen mostanáig nem beszélt.

Egy friss interjúban viszont sejtelmesen megfogalmazott pár gondolatot, melyből kiderülhet, pontosan mi vezethetett a váláshoz.

– kezdte Vitray a Heti Jégbüfében a Blikk szerint.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam. Egyetlenegy dolog volt fontos, hogy minél előbb. Életre-halálra ment. Nem kívánok, és nincs okom vádaskodni, de ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a hibást."

– zárta a gondolatsort a legendás tévés és újságíró, akire nemrég ismét párt talált magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.