Új párra talált a 90 éves Vitray Tamás

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Vitray Tamás riporter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás televíziós, Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállai Bori színésznő 2020-ban hivatalosan elváltak, ám a jó viszony megmaradt közöttük. A 90 éves riporter ma is aktív életet él, tthon és Svájcban egy régi kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. 

Vitray a Storynak elárulta, kolléganője egyben az új párja is.

A legendás televízióst a születésnapján barátai, kollégái, egykori diákjai köszöntötték a a Vígszínházba szervezett összejövetelen. Vitray elárulta, a partit is a párja szervezte, amit meglepetésnek szántak, de de az egyik meghívott vendég – Gyárfás Tamás – elszólta magát.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A riporter egy évvel ezelőtt arról beszélt, szeretne egy társat, és most úgy tűnik, vágya teljesült. "Nem köntörfalazok: vágyom egy társra. Az viszont kérdés, amit várok egy társtól, az tud-e még teljesülni. Vagy hogy én tudom-e teljesíteni, amire a másik vágyik. 89 év sok, nem tudok túl sok mindent garantálni, egy ezüstlakodalmat például már biztosan nem" - nyilatkozta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.