Titkos karibi álomvilágban töltötte az ünnepeket Sofia Vergara

Karib-tenger Casa Chipi Chipi Joe Manganiello Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család latin-amerikai szépsége elvonult az ünnepekre, és szerelmével, valamint kiskutyájával együtt egy mesebeli helyen töltötte a karácsonyt, illetve a szilvesztert.

Sofia Vergarát világszerte milliók ismerték meg a Modern család című vígjátéksorozatból, a különleges testi adottságokkal megáldott színésznőt pedig sokan azóta is rendületlenül követik az Instagramon. Sofia pedig nem rest beszámolni élményeiről, posztolni azokról a helyekről, ahova egyedül vagy éppen párjával közösen eljutnak.

Az amerikai bulvársajtó így tudta meg, hogy a színésznő vélhetően a Karib-térségben található, titkos Casa Chipi Chipiben töltötte a karácsonyt. A helyet hidroplánnal lehet megközelíteni, ám a pontos "cím" a Hola magazin szerint nem ismert.

Vergara számtalan képet megosztott kiskutyájáról, saját magáról, valamint szerelméről, Joe Manganiellóról, akiről azt pletykálják, hogy átlagon felüli méretekkel van megáldva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.