Jász-Nagykun-Szolnok megye gyilkosság fenyegetés Jászladány élettárs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt nő testvére szerint a férfi, aki kitervelte a tettét, korábban számos alkalommal megfenyegette a nőt.

Ahogy mi is megírtuk, egy jászladányi férfi halálra szurkálta volt párját, mivel a nő nem akart újra összejönni a férfival, miután az kiszabadult a börtönből.

A nő testvére elmondta, a férfi kitervelhette a tettét, mivel minden ajtót bezárt, hogy esélytelen legyen a menekülés. A történtekkor a gyermekek is otthon voltak, ők az ablakon kimászva elmenekültek, hogy segítséget kérjenek édesanyjuk testvérétől.

"Nem hallottuk Andika hangját, hiába is ordítottunk, kiabáltunk. Úgy tudtunk bemenni, hogy az ajtót szanaszét vertem... úgy tudtam bebújni. De ő akkor már mosta a kezét, a kés nem volt nála... Ott állt megdermedve, csorgott a vér a kezéről – mesélte a nő testvére, hozzátéve: a férfi többször is megfenyegette a családot" - nyilatkozta az áldozat testvére.

"Minden levélbe bele van írva, hogy 'megszúrlak, megöllek', csúnya szavakkal. 'Ahogy te bántottál engem' – írja a levélben, 'én úgy foglak, de a gyerekeiddel'" – tette hozzá. Elmondta, a férfi a nő közösségi oldalán megosztott fotói alatt is fenyegető kommenteket hagyott.

A férfit akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.