"Búcsúzkodni a feleségemtől és a kislányomtól egy új tapasztalat "- komoly műtét vár Rácz Jenőre

operáció műtét Rácz Jenő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem első alkalommal kellett megműteni Rácz Jenőt, ám ezúttal egy korábbiaknál komolyabb beavatkozás előtt állt a sztárséf.

A Konyhafőnök zsűritagját tegnap a térde miatt kellett megoperálni, ezúttal keresztszalagpótlásra került sor. Minderről az Instagram-oldalán közzétett videóban tájékoztatta rajongóit, akik köntösben, egy kórteremben láthatták kedvencüket. Jenőt elkísérte a családja, ám mégis furcsa érzés volt számára, hogy a műtét előtt el kellett búcsúznia szeretteitől.

– kezdte posztját a séf.

"A műtétre nagy szükségem van, megelégeltem, hogy mindennap fájó térddel térek haza egy hosszú munkanap után, hogy nem tudok lassan fél éve sportolni és hogy heti rendszerességgel jártam térd leszívásra. Innentől kezdve minden csak jobb lesz. Prof. Hangody László és a csapata gondoskodik majd, hogy jó kezekben legyek. Szurkoljatok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.