Reggeli (tévéműsor) Miller Dávid Szabó Zsófi közös fotó kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő hozzászólások árasztották el Szabó Zsófi Instagram-oldalát. A csinos műsorvezető több fotót is posztolt, melyeken kollégájával látható, és sokak szerint olyan jól mutatnak egymás mellett, hogy akár járhatnának is.

A tavalyi évben mindenkit hatalmas meglepetésként ért, hogy a februári eljegyzés után a szakítás mellett döntött az új sztárpárnak kikiáltott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Az okokat nem részletezték, de számtalan vad pletyka látott napvilágot, melyek szerint az úszóedző agresszív viselkedése vezethetett a különváláshoz.

Zsófi azóta csakis gyermekére és önmagára fókuszál, a követői viszont szeretnék, ha kedvencük ismét boldog lenne, méghozzá egy olyan férfi mellett, akit megérdemel. A rajongók pedig meg is találták a "tökéletes választást", méghozzá Zsófi kollégájának személyében.

A műsorvezető Miller Dáviddal közös képeket osztott meg Instagramján, a kommentelők pedig elárasztották a posztot olyan hozzászólásokkal, hogy nemcsak remekül mutatnak egymás mellett, de össze is illenek. Mások viszont arról írnak, hogy úgy néznek ki, mintha testvérek lennének.

A közös fotót és alatta a kommenteket ide kattintva találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.