Napról napra egyre jobban érzi magát Shane Tusup: "Elmondhatom, hogy végre otthonra leltem"

Forrás: Shane Tusup/Instagram -
HOT! magazin szilveszter magánélet munka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, Shane Tusup az év legszebb ünnepét szülei társaságában töltötte. A népszerű edző számára nem volt egyszerű az idei év, de ennek ellenére pozitívan tekint a jövőbe. 

Idén májusban nagyot fordult a világ Shane Tusuppal, amikor kiderült, hogy felbontották az eljegyzésüket Szabó Zsófival. Arra is fény derült, hogy komoly ok vezetett a szakításhoz, és bár Tusup egy ideig kitartóan próbálkozott volt kedvesénél, Zsófi tovább lépett és nem akart már többé a múltban élni.

A népszerű edzőt az utóbbi hónapokban többször is lencsvégre kapták csinosabbnál csinosabb lányok társaságában, de úgy tűnik, egyikükkel sem bizonyult komolynak a kapcsolata. A Szentestét szülei társaságában, szerelem nélkül töltötte.

Napról napra egyre jobban érzi magát Shane Tusup: "Elmondhatom, hogy végre otthonra leltem" Forrás: Shane Tusup/Instagram

A sok nehézség mellett rengeteg öröm is érte Tusupot: idén szeptemberben megkapta a magyar állampolgárságot, ami hatalmas erőt adott neki a küzdelmes mindennapokban. A nehéz év ellenére úgy érzi, hogy rengeteg jót tartogat neki a 2023-as év.

"Az én életem is, mint mindenki másé, csupa lent és fent. Idén is kerültem víz alá, amikor azt hittem, sosem jövök a felszínre, de aztán csak kikecmeregtem. Most meg csak úgy hasítok: szépen alakulnak a dolgok, egyre inkább beérnek a kezdeményezéseim" - mesélte a hot!-nak Shane.

Az úszóedző szilveszteri terveiről és újévi fogadalmairól a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.