Berki Krisztián erre készült a halála előtt: az édesanyja is megerősítette a hírt

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Katona Renáta házasság Berki Mazsi titoktartási szerződés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal váratlan halála előtt Mexikóba utazott családjával a néhai médiasztár, Berki Krisztián, hogy rendezni tudják feleségével a nézeteltéréseket, és tiszta lappal kezdhessék újra a házasságukat.

A tervet azonban a májusban bekövetkezett tragédia keresztülhúzta, és Krisztián halálát a mai napig rejtély övezi. Nem tudni, pontosan mi okozta az egykori sportoló vesztét, emellett pedig számtalan további kérdés vár megválaszolásra. A rejtélyek száma most tovább nőtt, ugyanis a celeb egykori ismerőse meglepő titokról rántotta le a leplet.

Berki Krisztián azt szerette volna, ha felesége aláír egy titoktartási szerződést – állítja a Bors. A híresség ezzel akarta biztosítani, hogy tavaly tavaszi mexikói útjukról semmilyen kompromittáló felvétel nem kerül a nyilvánosságra.

Berki Krisztián Forrás: Instagram/berkikrisztian

"Mindig arról panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a drogok hatására. Bár a házasságukat is szerették volna megmenteni, bíztak benne, hogy távol Magyarországtól mindent rendezni tudnak, de nem sikerült. Aki ismerte őket közelebbről, pontosan tudta, hogy visszafordíthatatlan szintre lépett a kapcsolatuk" – mesélte a lapnak Berki Krisztián egyik ismerőse.

A szerződés létezését a néhai focista édesanyja is megerősítette a Borsnak, ám sokkal érdekesebb nyilatkozatának azon része, melyben azt említi, hogy "megkérték", ne beszéljen az újságoknak. Júlia asszony az utóbbi időben többször is megszólalt a fiával és menyével kapcsolatban, legutóbb éppen arról panaszkodott, hogy régóta nem láthatta legkisebb unokáját és ezért a gyámügyhöz fordul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.