Még mindig nem tudni, mi okozta Berki Krisztián halálát: ezt mondják az ismerősök

halál Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián halálának okai még mindig nem ismertek a nyilvánosság előtt. Az özvegy állításai pedig sokakban csak egyre több kérdést vetnek fel.

Berki Krisztián 2022 májusában hunyt el, a nyilvánosság számára azóta sem ismert, hogy mi okozta a férfi halálát. Távozása mindenkit megdöbbentett, de Mazsin kívül senki nem tudja, pontosan mi történt. Berki Krisztián édesanyja szerint nem eltitkolt betegség vezethetett a tragédiához, hiszen a celeb testi panaszairól ő pontosan tudott.

"Magas vérnyomással küszködött, nem volt neki jó a lelki állapota. Ők nem voltak jól az utóbbi időben, el kell, hogy mondjam" - árulta el a TV2-nek Krisztián édesanyja. Pszichológus barátja sem hiszi, hogy a vérnyomása okozott volna gondot, a nő úgy tudja, Krisztián kezeltette a problémát, a halála előtt is járt orvosnál. Úgy tudja, más különösebb baja nem volt.

"Az ő lelke nem bírta már el azt a sok bántást, amit kapott" - állította Mazsi Palik Lászlóéknak, Berki édesanyja erre a kijelentésre is reagált. Szerinte a lelki problémákat a Mazsival való viszonya okozta. "Krisztián már Mexikóba sem akart elmenni" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.