Menekülnie kellett Harrynek és Meghannek: ítéletidő pusztít az otthonuk közelében

Forrás: -- -
ítéletidő Montecito Kalifornia Meghan Markle Santa Barbara Egyesült Államok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi világsztárok és celebek otthonának is nevezik Montecitót, ugyanis hírességek tucatjai lakják ezt a települést. Most azonban minden ismert embernek menekülnie kellett a pusztító esőzések következtében.

Tizenkét óra alatt annyi eső hullott a Kaliforniában található népszerű városkára, hogy az áradás és a kidőlt fák megbénították a forgalmat, és veszélybe sodorták az ott élő embereket. A lakosok közt vannak olyan világhírű színészek, tévések és celebek, mint Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Rob Lowe, Gwyneth Paltrow, valamint Harry és Meghan is.

A hercegi párt is evakuálták a környékről, melyet szó szerint elárasztott a víz. Az ítéletidő miatt az amerikai elnök, Joe Biden vészhelyzetet hirdetett – írja a Blikk.

Harry a napokban jelenteti meg életrajzi könyvét, melyből már rengeteg részlet napvilágra látott. Ezekről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.