Gyomorforgató: ötéves kislányt erőszakolhattak meg gyerekek egy újpesti gyermekotthonban

Forrás: Thinkstock -
erőszak molesztálás gyermekotthon gyomorforgató megerőszakolt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset még december 11-én történt: az ötéves kislányon otthon, az édesanyja vette észre az erőszakra erre utaló jeleket.

A gyanú szerint az újpesti Gyermekek átmeneti otthonában erőszakolhattak meg a társai egy ötéves kislányt. Az otthonban a szülők rendszeresen látogathatják, sőt, ki is vihetik gyermeküket. Az egyik ilyen alkalommal vette észre még decemberben egy édesanya, hogy erőszakra utaló jelek vannak a kislányán - írta meg elsőként a Blikk.

Az RTL Klub megkereste a rendőrséget, ám ők nem nyilatkoztak. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a rendőrség szexuális erőszak miatt indított nyomozást, és az elkövetők gyermekek.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A kerület alpolgármestere is feljelentést tett, miután elképzelhetőnek tartja, hogy a kislányt többször is molesztálhatták az elmúlt időszakban. A rendőrségi eljárással párhuzamosan az önkormányzat is vizsgálatot indított, ennek eredményét a jövő hétre ígérik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.