Tizenegy éves kislányt molesztált egy hetvenéves férfi Tiszaföldváron

Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna -
kiskorú molesztálás Tiszaföldvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy hetvenéves férfi ellen, aki egy tizenegy éves lányt molesztált Tiszaföldváron - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

A főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat a hetvenéves férfi ellen. Az ügyészség indítványa alapján a vádlott, ha a bűncselekmény elkövetését beismeri, akkor tíz év fegyházbüntetésre számíthat - közölték.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

A vádirat szerint a helybéli férfi tavaly szeptember elsején, kora este Tiszaföldváron megállította a járdán bicikliző tizenegy éves lányt, akit látásból ismert. A férfi barátságos beszélgetést kezdeményezett a kislánnyal, aki eközben leszállt a kerékpárjáról. A vádlott, miután felmérte, hogy az utca néptelen, váratlanul a gyerek mögé lépett, csípőjénél fogva magához húzta, majd szeméremsértően megfogdosta - írja az MTI. A kislány hiába próbált szabadulni, a férfi csak akkor engedte el, amikor már attól tartott, hogy egy járókelő megláthatja - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.