Megvakítójának üzent a kemecsei anya: "Borítsa őt el a legnagyobb fájdalom"

Forrás: borsonline.hu -
megvakított szemkinyomás kemecsei tragédia videó bírósági eljárás üzenet anya Kemecse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség szerint élete végéig börtönben lenne a helye a Gy. Attilának, aki 2022. február 5-én torkánál fogva megragadta, elhurcolta, megfenyegette, megerőszakolta, megverte, majd megvakította  az akkor 22 éves volt barátnőjét, Lakatos Gabriellát.

Gabriella a Borsnak beszélt az őt ért brutális támadásról, az elszenvedett sérüléseirő és az őt megvakító volt párja iránti gyűlöletéről.

Gy. Attila ugyan jelenleg börtönben van, és előreláthatólag sokáig ott is marad, Gabriella és családja mégis retteg, mert elmondásuk szerint a férfinak szerteágazó kapcsolokkal rendelkezik, és társai szabadlábon vannak.

Lakatos Gabriella és testvére, Róbert Forrás: borsonline.hu

A megvakított édesanya, akinek a látásvesztés mellett szív-, gerinc,- és nőgyógyászati sérülései is keletkeztek az őt ért brutális támadásban, zokogva beszélt az érzelmeiről és üzent kegyetlen bántalmazójának is:

"Az én Mindenható Istenem, akihez minden nap térden állva imádkozom, úgy szomorítsa meg az életét, úgy csúszkáljon, úgy könyörögjön, hogy éljen, ahogy én csúsztam keservesen. És összeestem, felálltam s csúsztam... Borítsa őt el a legnagyobb fájdalommal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.