Eső, hó és mínuszok: így alakul a hét időjárása

Forrás: MTI/Vajda János -
csapadék időjárás január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegebbre fordul az idő. 

Szerda


A déli óráktól átmeneti csapadékszünetre számíthatunk, rövid időre a nap is kisüthet, majd délután délnyugat felől záporok alakulnak ki. A délnyugati szél többfelé megerősödik. 5 és 13 fok közötti enyhe időnk lesz.

Csütörtök


A reggeli órákig többfelé, majd egyre inkább a keleti tájakon fordul elő eső, amit fokozatosan havas eső, néhol hózápor válthat fel, de ezzel együtt gyengül a csapadék. 1 és 6 fok közé hűl a levegő. A szél északnyugatira fordul és megerősödik.

Forrás: MTI/Vajda János

Péntek


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délkelet, kelet felől szórványosan valószínű újabb eső, havas eső. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. Reggel 0, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat


Marad a borongós idő, és kelet felől tovább terjeszkedik a csapadék, mely egyre inkább havazás, hózápor lesz. Az északnyugati szél erős marad. Reggel fagyhat és délután is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.

Vasárnap


Nyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon már napsütés is ígérkezik. Keleten azonban az erősen felhős, vagy borult égből további hózápor, hószállingózás lehet. -1 és +4 fok között változik a csúcsérték - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.