Máig nem kért bocsánatot a családtól a fóti kettős gázolásért felelős furgonos

gázolás gyász baleset furgon bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, egy 52 éves nagymama és 13 esztendős unokája vesztette életét egy Fóton történt balesetben.A rokonság máig képtelen elfogadni a történteket, pláne, hogy a gázoló máig nem kért bocsánatot a családtól.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a személyautó műszaki hiba miatt állt meg az M0-s autóút 66-os kilométerénél. A sofőr az autóban maradt, míg párja és unokájuk kiszállt. A nőt és a gyereket egy érkező tehergépkocsi elütötte: az 52 éves nagymama a helyszínen meghalt,a 13 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de pár nappal később ő is elhunyt.

Forrás: Shutterstock

A családfő a történtek óta vigasztalhatatlan, a rokonok hiába próbálják azzal nyugtatni, hogy nem ő a felelős a családi tragédiáért. A gyászoló családtagok leginkább azt kifogásolják, hogy a furgonos a baleset óta nem vette fel a kapcsolatot a gyászolókkal.

"A gázolóval legkésőbb a tárgyaláson úgyis találkozunk, akkor majd megmondjuk neki a véleményünket. Annyit előzetesen megmondtak a rendőrök, hogy nem az édesapám és az elhunytak voltak a hibásak"

- mondta az egyik családtag, Mónika a Borsnak. A dányi család egyelőre nem kapta meg a hivatalos engedélyt a szeretteik eltemetésére, pedig nagyon szeretnének már túl lenni ezen a borzalmon.

Az biztos, hogy közös sírban nyugszanak majd.

-tette hozzá a gyászoló nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.