Hihetetlen: egy szál fecskében mászta meg Skócia legmagasabb hegycsúcsát az 58 éves férfi

Speedo Mick adománygyűjtés jótékony cél hegymászás jótékonyság jótékony hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speedo Mick korábban már csinált hajmeresztő dolgokat, most viszont mindent überelt: a férfi egy szál fecskében és bakancsban mászta meg a Ben Nevist.

Michael Cullen azzal vált ismertté, hogy egy szál fürdőgatyában járja végig Nagy-Britanniát. Az 58 éves férfi nem csak hóbortból teszi ezt, hanem adományokat gyűjt: csak a tavalyi évben 800 ezer font jött össze neki. A Speedo Mick néven elhíresült brit a közelmúltban megmászta az Egyesült Királyság és egyben Skócia legmagasabb hegycsúcsát, a Ben Evist. Ráadásul nem is akárhogy: egy szál fecskében és bakancsban jutott fel a több mint 1300 méter magas csúcsra -írja a Daily Record cikke alapján a 24.

A különleges csúcstámadásról Speedo is posztolt, és fotója mellé azt írta, brutálisan fájnak a vádlijai, és muszáj pihennie, hogy kiolvadjon.

"Teljesen összetörtem, hogy őszinte legyek, és életemben először érzem a koromat. De holnap újra megyünk. Nagyon köszönöm a sok támogatást, érzem a szeretetet, amit küldtök. Csodálatos napot mindenkinek"

A férfinek nem ez az első hajmeresztő akciója: 2014-ben átúszta a La Manche-csatornát, azonban a Ben Nevis megmászása után visszavonul, és nem folytatja a túrákat, ugyanis szeretne több időt tölteni a családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.