A Bors írta meg először, hogy Fekete Pákó volt az egyik résztvevője annak a balesetnek, amely Mosonmagyaróvár térségében történt múlt héten. A mulatós azonban most pontosított pár részletet.

A Bors információi szerint a nigériai származású mulatós sztár volt az egyik résztvevője a Mosonmagyaróvár közelében történt autóbalesetnek, melyben két személygépjármű ütközött egymással. A lap nem érte el Pákót, ám az rtl.hu-nak sikerült megszólaltatnia a médiasztárt, aki elárulta, hogy vasárnap történt az eset és ő utazott abban az autóban, amely szabálytalankodott.

Fekete PákóForrás: RTL

Vasárnap hajnalban, útban hazafelé a helyi buliból, Mosonmagyaróvár területén történt a szerencsétlen baleset, amikor is a sofőröm figyelmen kívül hagyta a stoptáblát, aminek következtében ütköztünk a szabályosan közlekedő BMW-vel

– mesélte az rtl.hu-nak Fekete Pákó.

"Az eset után az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött autókból, és meggyőződtünk arról, hogy egyikünk sincs életveszélyes állapotban, próbáltuk megnyugtatni egymást, miközben a BMW utasai rendőröket, mentőket hívtak, akik gyorsan a helyszínre érkeztek" – írta a sztár, hozzátéve, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

Azóta erről nincs újabb információm, a helyi rendőrök szükség esetén a sofőrömmel veszik fel a kapcsolatot. Nagyon sajnálom a történteket, remélem, mindenki mihamarabb felépül a traumából.