Sokkoló: megkéselte a 4 éves kisfiát, majd elvágta a saját torkát egy nő Pobedényben

Fotó: Csudai Sándor -
késelés család támadás anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset egy szlovákiai faluban történt, egyelőre nem tudni, mi vezetett a támadáshoz.

Az édesapa a kisfiával játszott, majd nem sokkal este 10 óra előtt megjelent mögötte a felesége, és egyelőre ismeretlen okból hátba szúrta, majd rátámadt a kisfiára is. A családi dráma megrázta a szlovákiai falu, Pobedény lakóit, mindhárom családtag súlyos sérülésekkel került kórházba.

A férfi a támadást követően átfutott a szomszédhoz, és segítséget hívott. A falubéliek állítják, hogy a 34 éves Renáta egy konyhakéssel nekiment a gyermekének és a férjének.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Annyit tudunk, hogy az apuka a kisfiával játszott, amikor megjelent mögötte a felesége és hátba szúrta, majd a kisgyereket is megtámadta" - idézi a falu egyik lakóját a Bors.

A kiérkező rendőrök a nőt a ház előtti udvaron találták meg, a nyakán szúrt sebbel.

A szlovák országos mentőszolgálat munkatársa elárulta, hogy három mentőt küldtek a helyszínre, ahol két felnőtt és egy gyermek igényelt egészségügyi ellátást, a TV JOJ szerint pedig az apa és a fiú túl vannak az életveszélyen, az anyát a trencséni kórházban ápolják.

A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi történhetett. A trencséni rendőrség büntetőeljárást indított erőszakos emberölési kísérlet és testi sértés vétsége ügyében, de egyelőre nem emeltek vádat konkrét személy ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.