Az eset egy szlovákiai faluban történt, egyelőre nem tudni, mi vezetett a támadáshoz.

Az édesapa a kisfiával játszott, majd nem sokkal este 10 óra előtt megjelent mögötte a felesége, és egyelőre ismeretlen okból hátba szúrta, majd rátámadt a kisfiára is. A családi dráma megrázta a szlovákiai falu, Pobedény lakóit, mindhárom családtag súlyos sérülésekkel került kórházba. 

A férfi a támadást követően átfutott a szomszédhoz, és segítséget hívott. A falubéliek állítják, hogy a 34 éves Renáta egy konyhakéssel nekiment a gyermekének és a férjének.

illusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

"Annyit tudunk, hogy az apuka a kisfiával játszott, amikor megjelent mögötte a felesége és hátba szúrta, majd a kisgyereket is megtámadta" - idézi a falu egyik lakóját a Bors

A kiérkező rendőrök a nőt a ház előtti udvaron találták meg, a nyakán szúrt sebbel.

A szlovák országos mentőszolgálat munkatársa elárulta, hogy három mentőt küldtek a helyszínre, ahol két felnőtt és egy gyermek igényelt egészségügyi ellátást, a TV JOJ szerint pedig az apa és a fiú túl vannak az életveszélyen, az anyát a trencséni kórházban ápolják. 

A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi történhetett. A trencséni rendőrség büntetőeljárást indított erőszakos emberölési kísérlet és testi sértés vétsége ügyében, de egyelőre nem emeltek vádat konkrét személy ellen.