örökbefogadás kisbaba külföldi házaspár Ócsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kittit tavaly karácsonykor kérte ki a kijelölt gyámjától egy brit férfi és afgán felesége, de azóta nem tudni róluk semmit.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Kittiről lemondott az édesanyja, a brit féfi és afgán felesége akarták örökbefogadni. A kislányt Ócsán helyezték el egy hivatásos nevelőszülőnél, a házaspár tőle kérte ki a kislányt, aki oda is adta. Azóta nem lehet őket elérni, ismeretlen helyre távoztak.

Az örökbefogadási folyamat közben hiba történt, a hivatalos átadási folyamat nem zárult le. A külföldi házaspár tehát szabálytalanul vette magához a babát. Azt sem lehet tudni, hogy a külföldi házaspár hogyan került az öröbefogadási lista elejére. A kislány már a második örökbefogadott gyermekük lett volna.

A Magyar Nemzet megkereste a területi gyermekvédelmi szakszolgálatot és a rendőrséget is, de egyelőre nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.