G.w.M és Szabyest botránya: kiderült, van-e platinalemeze a rappernek

GWM, facebook -
balhé Szabyest G.w.M
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabyest először G.w.M zenéit kritizálta, majd felfedezte, hogy a hazai adatbázisban nincs nyoma annak, hogy G.w.M-nek lenne arany- vagy platinalemeze.

G.w.M és Szabyest között nagy botrány alakult ki. A fiatal zenész először a rapper dalait kritizálta, elmondta, nem tetszik neki az, hogy lekezeli a nőket a szövegeiben. Később pedig felfedezte, a hazai adatbázisban nincs nyoma az arany- és platinalemezeknek, amikkel G.w.M sokszor dicsekedett.

Kiderült, van-e aranylemeze G.w.M-nek GWM, facebook

"Számla nélkül a Józsefvárosin eladottak nem számítanak, akkor jómagam is már gyémántlemezes lennék" - írta Szabyest. Persze a válaszra nem kellett sokat várni, Varga Márk videóben üzent. Elmondta, annyira elfoglalt, hogy egyik díját sem vette át, de ez változni fog, és biztosította Szabyestet arról, hogy a nyilvántartásba is bekerül majd. "De ez változik, mert februárban visszajön az illetékes és intézve lesz és ott lesz hivatalosan is a nyilvántartásban. Majd kirakok egy képet, hogy átvettem, aztán le lehet nyugodni" - mondta G.w. M.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) Szabyest felfedezése óta elkezdte frissíteni az adatbázisát, ahol eddig valóban nem voltak láthatóak G.w.M eredményei, de mostanra pótolták a hiányosságot - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.