katasztrófavédelem lakástűz Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kétemeletes társasház tetőszerkezete Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A lakóház tetőterében csaptak fel a lángok, az ott lévő lakás teljesen kiégett. 

Harmincöt tűzoltó tíz járművel oltotta a lángokat, amelyek több mint kétszáz négyzetméteres területen pusztítottak. A kiégett lakásban ketten tartózkodtak, akiknek az életét már nem lehetett megmenteni. A tűzzel érintett társasházat öt embernek kellett elhagynia. A tűz keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja - írja az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága.

Ha sok éghető anyagot halmozunk fel az otthonunkban, az nemcsak a tűz kialakulásának az esélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. A környezetünk tisztán tartása, az épület karbantartása tűzvédelmi szempontból is fontos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.