Hónapok óta kórházban ápolják Michael Schumacher egykori menedzserét

Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann -
Michael Schumacher ópiát menedzser fájdalom kórház Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedeken át volt szoros kapcsolatban a legendás Forma-1-es pilótával Willi Weber, akit jól ismerhetnek a sportág rajongói, ugyanis megkerülhetetlen figurája volt egykoron az autóversenyzés királykategóriájának.

Már régen elváltak az útjaik Michael Schumacherrel, Weber mégis figyelemmel követi, mi zajlik a tíz évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett autóversenyző körül. A német legenda családja azonban nem engedi közel őt Schumacherhez, és Weber szerint ennek az az oka, hogy a baleset idején nem rohant azonnal a kórházhoz, hogy ott legyen Michael és családja mellett.

Willi Weber és Michael Schumacher Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann

Most azonban magának Webernek van szüksége a támogatásra, mivel már két hónapja kórházban ápolják.

– idézte a Bors Weber szavait, aki a német Bildnek nyilatkozott állapotáról. Schumacher egykori menedzsere a lába miatt került kórházba és olyan rosszul volt, hogy csak ópiátokkal bírta elviselni a fájdalmat. Weber abban bízott, hogy a karácsonyt már otthon töltheti, de azóta sem engedték haza. A kórházi kezelés után egy rehabilitációs intézetbe kerül, ott fog tovább erősödni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.