Legjobb barátját sem engedi férje közelébe Corinna Schumacher: "Miért büntet engem?"

síbaleset Corinna Schumacher barátság Michael Schumacher Willi Weber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Willi Weber és Michael Schumacher két évtizeden keresztül a Forma-1 álompárosa volt, fantasztikus sikereket értek el együtt és nagyon jó barátok voltak. Az ex-menedzser azonban Corinnának köszönhetően nem látta Schumachert 2013 óta.

Michael Schumacher és Willi Weber két évtizeden keresztül dolgoztak szorosan együtt. Hiába értek el fantasztikus sikereket, Willi Weber ma már nem része Michael Schumacher életének.

- szólalt fel Willi Weber.

Michael Schumacher és egykori menedzsere, Willi Weber fantasztikus sikereket értek el. Forrás: ddp images via AFP/Sascha Schuermann

A menedzser 2013 decemberében látta utoljára Schumachert. Néhány nappal később a hétszeres világbajnok súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. Azóta teljesen el van zárva a nyilvánosság elől, semmit nem tudni a jelenlegi állapotáról. Willi Weber tisztában van vele, hogy ő is hibázott, mert nem rohant azonnal a kórházba, amikor megtörtént a tragédia. Mivel nagy volt a felhajtás a Forma-1-es autóversenyző körül, nem akart zavarni. Azóta ezt már ezerszer megbánta - írja a Welt.

- nyilatkozta Weber, aki önéletrajzi könyvet ír, ami szintén feltépte a fájdalmas sebeket. Az egykori menedzser azt is hozzátette, kicsit többet tud arról, hogy van Schumacher, mint a nyilvánosság, de erről nem szeretne beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.