Török-szíriai földrengés: Az ágyukban fekve, egymást ölelve haltak meg a családalapításra készülő friss házasok

Forrás: Shutterstock -
halál földrengés családalapítás Török-szíriai földrengés tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg áldozata van a törökországi földrengésnek: egy fiatal házaspár is életét vesztette a katasztrófában, rájuk egy betonlap alatt, egymást ölelve találtak rá.

Az amerikai Floridában élő Alex és Veronika Ilgin Iskenderun városában voltak a férj családjánál, amikor földrengés rázta meg Törökországot. A katasztrófa következtében mostanra több mint 28 ezerre teszik a halottak számát.

A családból rengetegen elhunytak a katasztrófában, alig maradt életben valaki. A fiatal házasok az ágyukban fekve, egymást ölelve haltak meg: holttestüket a férj fivére találta meg egy betonlap alatt - írja a Daily Mail cikke alapján a szeretlekmagyarország.

„Arra sem volt esélyük, hogy felkeljenek. Talán épp csak remegve találgatták, hogy mi történik, és végük is volt. Nem ezt érdemelték"

- mondta a férfi legjobb barátja, Vasilious Poulos.

A férfi arról is beszélt, hogy a pár tavaly júliusban házasodott össze, és már a családalapításra készültek. A rokonlátogatás mellett azért utaztak Törökországba, mert januárban ott kezdtek bele a mesterséges megtermékenyítésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.