Feladta magát a férfi, aki, miután halálos balesetet okozott, gyalog menekült el az M0-ásról

Forrás: Police.hu -
M0 rendőrség baleset halálos baleset M0-s autóút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken halálos közúti balesetet okozott az M0-ás autóúton.

A halálos kimenetelű baleset az M0-s autóút 19-es kilométerszelvényében, Szigetszentmiklósnál történt. A férfi segítségnyújtás nélkül, gyalog menekült el a helyszínről - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap. A főváros felé vezető szakaszon egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A szökésben lévő 33 éves érdi férfi a szigetszentmiklósi rendőrkapitányságon adta fel magát, elszámoltatása elkezdődött.

Forrás: Police.hu

A hatóság közlése szerint a férfi ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztásának bűntette, valamint halálos közúti baleset okozása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.