"Megint le akarnak járatni a hülyeségekkel" - így reagált G.w.M a hírre, hogy nyomoz utána a NAV

vagyon G.w.M NAV nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M Insatgram-oldalán reagált arra a felröppent hírre, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozást indított azután, hogy kiderítse, miből van a vagyona. 

Varga Márk, azaz G.w.M a rajongók mellett az adóhivatal figyelmét is felkeltette és állítólag már a NAV is azután nyomoz, mégis miből telik neki a luxusra. Úgy tűnik, a rapper nem aggódik, ez derül ki legalábbis abból a posztból, amit az Instagram-oldalán tett közzé.

"Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e.... Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már... Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc ... Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet! U. i.: Nagyon dzsanesz Fifázni!" - írta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.