Már a NAV is azután nyomoz, miből finanszírozza G.w.M az álomszerű luxuséletet

luxus Varga Márk gwm G.w.M NAV Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Márk, azaz G.w.M a rajongók mellett az adóhivatal figyelmét is felkeltette és állítólag már a NAV is azután nyomoz, mégis miből telik neki a luxusra.

A Privátkopó nevű bűnügyi portál bő egy hónapja kezdte el feszegetni a témát, mégis miből él G.w.M luxuséletet. A rappernek saját elmondása szerint havi 12 millió forint a gázsija, a baj csak az, hogy a pénzének nincs egyértelműen látható nyoma, már ami az adózást illeti.

A lap úgy értesült, hogy

a NAV pénzügyi nyomozói már vizsgálják a gyors vagyonosodás körülményeit, hiszen ekkora bevételnek látható nyoma kellene, hogy legyen.

YouTube, Frizbi TV

A lap arról is ír, hogy G.w.M. fellépési díjairól 2022 óta szerelme, Kulcsár Edina egyik vállalkozása állít ki számlákat. Azt, hogy ez mennyire felel meg az adójogszabályoknak, a NAV illetékesei fogják kideríteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.