"Lehet, hogy végig ott volt a megoldás a szemünk előtt" - VV Fanni ügyében fordulat jöhet

Forrás: RTL Sajtóklub -
holttest Novozánszki Fanni B. László ügyvéd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni családjának ügyvédje megosztotta a legújabb teóriát arról, hol lehet az eltűnt lány teste: dr. Lichy József szerint ez a változat elgondolkodtató. 

Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében 2022 júliusában hozott döntést a bíróság. Bár a lány holtteste sosem került elő, a meggyilkolással vádolt B. Lászlót emberölés bűntettének elkövetése miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Legkorábban 25 év elteltével bocsáthatták volna feltételes szabadságra. B. László már akkor jelezte, hogy fellebbezni akar a döntés ellen, de az ügyész is fellebbez, így máasodfokon folytatódik majd az eljárás.

VV Fann ügye még nem zárult le Forrás: RTL Sajtóklub

A fiatal lány meggyilkolása sokakat foglalkoztat, még mindig gyártanak újabb és újabb teóriákat arról, hol lehet Fanni holtteste.

Amit azonban ez a szakmérnök jelzett, majd szóban is elmondott, még számomra is elgondolkoztató"

Blikknek

"

Ám mi van, ha berakta a hullát a kenuba, és a hajót a testtel együtt elsüllyesztette? Ebben az esetben hiába termelődnek gázok,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.