Súlyosabb büntetést kaphat a VV Fanni meggyilkolása miatt elítélt B. László

Forrás: -- -
gyilkosság Novozánszki Fanni büntetés bíróság per VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a napokban benyújtotta az ügyész súlyosbításra irányuló fellebbezését.

Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében 2022 júliusában hozott döntést a bíróság. Bár a lány holtteste sosem került elő, a meggyilkolással vádolt B. Lászlót emberölés bűntettének elkövetése miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Legkorábban 25 év elteltével bocsáthatták volna feltételes szabadságra. B. László már akkor jelezte, hogy fellebbezni akar a döntés ellen.

vv fanni Forrás: --

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész a vádlott terhére a feltételes szabadságra bocsátás későbbi időpontban történő meghatározásáért, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve a határozat hatályon kívül helyezése érdekében jelentettek be fellebbezéseket - írja a Blikk.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a napokban a Fővárosi Ítélőtáblához benyújtotta az ügyész súlyosításra irányuló fellebbezését fenntartó indítványát. A vádlott a másodfokú büntetőeljárás befejezését letartóztatásban várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.