A romok közül mentette meg a macska életét a török tűzoltó: a négylábú azóta sem tágít mellőle

földrengés tűzoltó mentés cica Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan méreteket öltött a pusztítás Törökországban és Szíriában, miután hatalmas földrengéssorozat rázta meg mindkét országot másfél héttel ezelőtt. Egy török tűzoltó most arról számolt be, hogy egy halálra ijedt macskát sikerült kimentenie a törmelék alól, aki azóta nem moccan el mellőle.

Ali Cakas török tűzoltó egy cicát mentett ki a törmelékek alól Törökországban. Amióta megtalálta a négylábút, az egy percre sem moccan el mellőle.

Felvétel is készült arról, ahogy a tűzoltó az összedőlt épületek romjai előtt áll, a fekete-fehér macska pedig a vállán ül.

"Enkaznak (Törmelék) neveztük el, mert a pokolból hoztuk ki. Lehet, hogy ez egy kicsit kellemetlenül hangzik, de azt akartuk, hogy emlékeztessen a történtekre" – magyarázta a tűzoltó, aki végül örökbe fogadta a cicát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.