Beperelte Lady Gagát a nő, aki "segített" megtalálni az énekesnő eltűnt kutyáit

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
kutyák nyomravezetői díj bűnbanda per Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga kutyáit még 2021-ben lopták el, miután lelőtték a kutyasétáltatóját. A nő, aki visszaadta a kedvenceket, most követeli az 500 000 dolláros jutalmat, bár mára kiderült, hogy ő is a rablóbanda tagja volt.

Az énekesnő két bulldogját, Kojit és Gustavot még 2021 februárjában lopták el, miután meglőtték a kutyasétáltatót. Még szintén ebben az évben, áprilisban öt embert letartóztattak a rablással kapcsolatban, köztük azt a nőt, aki visszajuttatta a kutyákat a Gagához. A nő, Jennifer McBride most bejelentkezett a nyomra vezetői díjért, és beperelte az énekesnőt.

US actress and singer Lady Gaga poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall, in London, on March 13, 2022. (Photo by Tolga Akmen / AFP) Forrás: AFP/Tolga Akmen

McBride-ot letartóztatták gyilkossági kísérletben való bűnsegédlet miatt, de a bíróságon végül két év próbaidőre ítélték.

A BuzzFeed News információi szerint a nő most azzal állt elő, hogy Lady Gaga becsapta őt, és nem fizette ki az 500 000 dolláros jutalmat. A nyomravezetői díjon felül pedig további pénzt is követel, mivel elmondása szerint sok fájdalmat, szenvedést és lelki gyötrelmet okozott neki, hogy nem jutott hozzá a pénzhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.