Szívszaggató sorokkal üzent Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója - Fotó

kutyasétáltató támadás megszólalt Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, nemrég a nyílt utcán lőttek rá Lady Gaga kutyasétáltatójára és elrabolták az énekesnő kutyáit. Az ebek azóta előkerültek, a meglőtt férfi pedig a kórházi ágyból üzent a közösségi oldalán. 

A 30 éves Ryan Fischert néhány nappal ezelőtt durva támadás érte: két ismeretlen férfi rontott rá a nyílt utcán, miközben Lady Gaga kutyáit, Miss Asiát, Gustavót és Kojit sétáltatta.

Gustavót és Kojit elrabolták, Miss Asia pedig elmenekült a támadók elől, majd végig a meglőtt Fischer mellett feküdt a járdán, akit többször is meglőttek - írja a Daily Mail.

A férfi nemrég Instagram-oldalán szólalt fel először a felfoghatatlan eset óta.

"Négy nappal ezelőtt, amikor egy autó elhajtott mellettem és a vér ömlött a mellkasomat érő lövéstől, egy angyal mellém tipegett és odafeküdt hozzám. Pánikkal vegyülő ordibálásaim alábbhagytak, ahogy ránéztem, még akkor is, ha a vér, ami a testét beborította, az enyém volt.

Olyan szorosan fogtam Asiát, ahogy csak tudtam, megköszöntem neki minden kalandot, amit együtt élhettünk át, bocsánatot kértem, amiért nem tudtam megvédeni a testvéreit. Remélve, hogy a segélykiáltásaimmal célt érhetek, hogy mentsem magam és megtalálhassuk a kutyákat, újra rápillantottam a védőangyalomra. Rámosolyogtam remegve, hátha ő kibírja ezt. Ettől a pillanattól kezdve az életem hatalmas fordulatot vett" - olvasható a férfi egyik bejegyzése.

"Még mindig lábadozom a halálközeli élményből, próbáltam távol tartani magam a híresztelésektől. Később többet írok és mondok minderről, de a hála, amit érzek a sok szeretetért, amit kaptam, szinte elmondhatatlan, olyan heves.

Hálás vagyok, amiért a rendőrség képes volt visszaszerezni és biztonságba helyezni Kojit és Gustavót, és tudom, arra is képesek lesznek, hogy elkapják ezeket a bűnözőket, akik kis híján megöltek"

- folytatta egy másik bejegyzésben.

A kutyasétáltató Lady Gagának is üzent.

"Visszakaptad a babáidat, a családod most már teljes lehet. Megcsináltuk. Olyan támogató voltál velem és a családommal ebben a krízishelyzetben, nagyon szeretlek. És most mi lesz? A gyógyulásomra kell koncentrálnom, de várom azt a pillanatot, amikor Asia, Koji és Gustav újra puszikat ad" - írta a megható sorokat Fischer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.