"Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább..." - megszólalt Lendvai Miklós édesapja

Forrás: youtube.com -
halál öngyilkos gyász Lendvai Miklós öngyilkosság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon életét vesztette az egykori magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós. A néhai sportoló önkezével vetett véget az életének. Édesapja megtörten nyilatkozott a családot lesújtó tragédiáról. 

Lendvai Miklós tragikusan fiatalon, 47 évesen távozott az élők sorából. Később kiderült, az egykori válogatott labdarúgó önkezével vetett véget az életének. Testére a munkatársai találtak rá, akik nem tudják, miért dönthetett úgy a néhai sportoló, hogy eldobja magától az életét. Lendvai Miklós édesapja sem tudja, mi vezethetett ehhez a tragédiához.

Lendvai Miklós édesapja megtörten nyilatkozott Forrás: youtube.com

"Aznap a munkatársai hoztak nekünk bútorokat, lepakolták őket, mi pedig kérdeztük, hol van Miki. Azt mondták, nem tudják, nem vette föl a telefont, az autója pedig otthon van. Ezért elmentek a lakására, aztán kicsivel később a feleségemmel mi is, mert éreztem, mennünk kell, meg kell néznünk, mi van vele. Végül a kollégái találtak rá. Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább... Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?" - mondta a Sportalnak idősebb Lendvai Miklós. A veszteség teljesen összetörte a családot.

"Amióta Miki meghalt, nincs megnyugvásunk. Azt, amin most a feleségemmel, a lányommal, a családunkkal keresztülmegyünk, nem lehet szavakkal leírni, csak érezni. Nagyon hiányzik nekünk, és persze a gyerekeknek. Nem tudom, hogyan tovább, csak abban vagyok biztos, hogy ugyanúgy megmaradunk nagyszülőknek. Nem tudom túltenni magamat azon, hogy a szeretett, drága gyermekünk itt hagyott minket, aludni is alig bírunk. Annyira hiányzik, mindig csak az ajtót nézzük, remélve, hogy feltűnik, és szól, anya, főzz egy kávét!" - mondta a gyászoló apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.