Munkatársai találtak rá az ötgyermekes magyar focista, Lendvai Miklós holttestére

Forrás: Shutterstock -
gyászhír Lendvai Miklós halálhír tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap érkezett a lesújtó hír, miszerint tragikusan fiatalon életét vesztette az egykori magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós.

A néhai sportoló halálhírét Zalaegerszeg megyei jogú város Facebook-oldala adta közre, majd az információt többen is megerősítették. Lendvai Miklós 47 évesen távozott az élők sorából. A focidrukkerek jól ismerhették a futballistát, ugyanis játszott a magyar válogatottban, a ZTE és a Ferencváros csapataiban is.

Lendvai még 2008-ban visszavonult a profi sporttól, egészségügyi és családi okokra hivatkozva, ám nem távolodott el olyan nagyon a focipályától, mivel edzőként a későbbiekben is munkát vállalt. A futballkarrier után apósa építőipari vállalkozásában találta meg a helyét, és két éve úgy nyilatkozott a Magyar Nemzetnek: jót tett neki a váltás, és egészen a cégvezetői székig vitte.

Kedvesével öt gyermeket neveltek, mindene volt a családja és munkatársai is kedvelték, ám hétfőn hiába várták Lendvait.

A Sportal információi szerint hiába hívták a kollégái, még saját édesapjának sem sikerült elérnie a férfit. A lap úgy tudja, Lendvai munkatársai kimentek az egykori focista otthonához, és a lakásának egyik melléképületében találtak rá a holttestére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.