Még mindig utcazenélésből él a Sztárban sztár leszek! fiatal énekese

Szirtes Dávid utcazenélés éneklés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! tavalyi, harmadik évadában ismerte meg az ország Szirtes Dávidot, azt a fiatal srácot, akit sokan már előtte is láthattak zenélni. Dávid ugyanis utcazenélésből élt, és még ma sem adta fel ezt a "munkáját".

Szirtes Dávid számára nagy dobbantó volt a TV2-s tehetségkutató, ugyanis az ismertség mellett új lehetőségeket is kapott, hamarosan megjelenik első saját dala és a hozzá forgatott videoklip. Az idáig vezető út azonban nem volt sem könnyű, sem pedig rövid, hiszen rögtön a startmezőn hátrányba került.

Dávid egyéves volt, amikor édesapja elhagyta a családot, édesanyja pedig nem tudta biztosítani azokat a körülményeket, amelyekre egy kisgyermeknek szüksége lett volna. Sokáig a nagymamája nevelte, akinek a halála után ismét édesanyjához került, Dávid ekkor maga kérte, hogy nevelőszülők vegyék gondozásba. Szeretetben, de szigorban nevelték és nem támogatták a zenei álmait.

Forrás: Tv2

"Ahogy 18 éves lettem, el kellett gondolkodnom azon, hogy hogyan tovább. Szerettem volna folytatni a tanulmányaimat, de azzal is tisztában voltam, valahogy el is kell tartanom magam. Nem igazán számíthattam senkire. Folytattam az iskolát és a gimnázium után most egyetemista vagyok" – mesélte Dávid a Borsnak, majd hozzátette, nem hagyott fel az utcazenéléssel, amely most is a megélhetést biztosítja számára.

A tehetséges fiatal úgy érzi, az élete végre ráállt arra az irányra, amelyre mindig is vágyott, sőt a szerelem is rátalált, párjával nemrég voltak félévesek.

Szirtes Dáviddal tavaly a Life.hu is interjút készített, a beszélgetést ide kattintva tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.