Ez a ránctalanító módszer hódít Magyarországon

Forrás: swisspower.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ráncok felbukkanása nem a korral jár. Nem csoda, hogy sokan már fiatalon  megtapasztalják, milyen szarkalábakkal együtt az élet. A helyzet az, hogy erre az „élettársi” viszonyra csak kevesen mondanak szívből igent. Még jó, hogy a legtöbben keresik azt a kozmetikai eljárást, ami segíthet. Íme, megérkezett a tökéletes választás, ami konkrétan házhoz hozza a ránctalanítás magával ragadó, tartós élményét: ez a LED fényterápia!

Milyen érzés a LED fényterápia?

Kellemes, kényeztető, tápláló. Többek között ezért nem nehéz a napi rutin részévé tenni a használatát. Ami azonban lényeges, hogy a szérum hasznosulása, felszívódása közvetlenül az eszköz alkalmazása után a leginkább intenzív. Természetesen a benne található összetevők így is, úgy is kifejtik jótékony hatásukat, viszont magától értetődik, hogyha a tápanyagok beépülése serkenthető ilyen módon, akkor érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Már csak ezért is annyira jó ötlet a fényterápiás szett megvásárlásán gondolkodni, hiszen így rögtön kiélvezhető mindkét komponens együttes hatása.

Forrás: swisspower.hu

Kattintson ide a rendeléshez

Mi mire való?

Az arc-és nyakmasszírozó készülék a LED fényterápiával hódít. A forradalmian új eljárás lényege a fény meghatározott hullámhosszúságú erejében rejlik, ami képes áthatolni a bőrön, ezáltal orvosolni a bőrhibákat, elváltozásokat. A piros fény a kollagéntermelődésének beindítója, a zöld fény kiváló a melanin lebontásában, ami hozzájárulhat a bőr tónusosságához, különösen a hyperpigmentált területeken.

A komplex összetevőkkel rendelkező regeneráló, arc és szem alatti revitalizáló szérum néhány „nagyágyúja” a hialuronsav, a Q10 koenzim és a kollagén. Ezek az alkotóelemek önmagukban is rengeteget tehetnek a bőr egészségéért, szépségéért, és természetesen a ráncok nyugdíjazásáért. A legjobb eredmény megtapasztalásának érdekében a szérumot célszerű a fényterápiás kezelés lezárását követően azonnal felvinni, így a hatás tovább fokozható.

Forrás: swisspower.hu

Kattintson ide a rendeléshez

Miről számolnak be az elégedett felhasználók?

Arról, hogy kevesebb szarkalábbal néznek farkasszemet nap mint nap. Az arcvonalaik finomabbá válnak, köszönhetően többek között a fokozódó kollagéntermelésnek. Az utóbbi egyébként minden egyes bőrszövetnek valódi ajándék, lévén ez az anyag a rugalmasság, ruganyosság, egyúttal a fiatalosság nagykövete. A bőr feszessége, rugalmassága épp úgy borítékolható, mint a ragyogó hatás.

Miért éri meg készletben gondolkodni?

Azért, mert pénztárcabarát megoldás. Ár-érték arányban kimagasló ajánlat, és ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy a készülék fényterápiás masszázs funkcióját egy az egyben kiegészíti, sőt hatásfokát felerősíti a szérum alkalmazása. E kettő külön-külön is hatásosan használható, ez tény, de együtt tökéletes párost alkotnak. A vásárlói visszajelzések alapján még akkor is érzékelhető a jelentős változás, ha az eszköz nincs minden áldott nap „hadba” állítva. A ráncok elhalványodása így is hamar tapasztalható, és ez csak a kezdet.

Ahogy arra fentebb utaltunk, a szarkalábak megjelenése nem genetika, vagy nem a születési idő kérdése. Sokan azt gondolják, hogy kizárólag ez a két tényező játszik főszerepet, ám ez tévedés. A dehidratáció pontosan ugyanolyan jelentős probléma, egyúttal indikátor, mint a bőr nem megfelelő ápolása. Ebből az következik, hogy a bőrre optimalizált gondoskodás önmagában képes egyrészt megelőzni, másrészt orvosolni a ráncosodás problémáját.

Különleges ajánlat a life.hu olvasóinak

Használja ki a lehetőséget, hogy egy különleges -30%-os promóció részeként rendeli meg a SWISS+POWER LED fényterápiás készüléket és az Öregedésgátló szérumot, melynek segítségével otthoni környezetben, teljes kényelemben, maximális eredményességgel veheti fel a harcot az öregedés minden jelével szemben.

A kedvezmény csak ma érvényes - ingyenes szállítással! Nincs szükség kuponkódra.

Kattintson ide a rendeléshez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.