Nagy fölénnyel győzött Kriszti, ismét női nyertese van a ValóVilágnak

Forrás: RTL -
valóvilág VV Melina ValóVilág 11 RTL Kettő VV Kriszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónap után bezárta kapuit a luxusbörtön.

Minden korábbinál több fordulatot, és már rögtön az első adásokban szexet is hozott a ValóVilág legújabb évada. A sorban tizenegyedik szezon tavaly november végén indult és most, március ötödikén, 106 nap után véget is ért a játék. A győztes a 23 éves budapesti pincérnő, Karnics Kriszta lett, akit most sokáig csak VV Krisztiként emlegetnek majd a netezők.

A fiatal lány 103 napot töltött a luxusbörtönben, azaz majdnem az első naptól kezdve bent volt a villában. Egyetlenegyszer sem lett kiválasztott, de kihívott sem, így párbaj nélkül jutott be a döntőbe, ahol mindkét körben nagy fölénnyel verte meg a többieket.

A végső összecsapást Melinával vívta: Kriszti a szavazatok több mint 60%-át megszerezte, így ő lett a villa királynője, és megnyerte a 36 millió forintos fődíjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.