Részeg embert gázolt el egy taxis Budapesten: a baleset után a férfi hosszasan üldögélt az autó tetején

gázolás ittas taxis részeg Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek éjjel baleset történ az Üllői úton. Egy taxi gázolt el egy ittas fiatalembert, aki az ütközés után hosszú ideig még a taxi tetején üldögélt.

Az eset péntek éjszaka történt a Nagyvárad térnél. A taxi a Körút felől a Könyves Kálmán körút felé tartott, a férfi pedig a Haller utcánál lépett le a járdáról, miután át akart szaladni az Üllői úton. Egészen a sáv közepéig futott, és bár a taxis fékezett, hogy elkerülje az ütközést, ez nem sikerült, és elütötte a gyalogost.

A férfi a szélvédőnek csapódott, majd az autó tetejére zuhant. A férfi ezután hosszasan ott üldögélt, és még akkor sem volt hajlandó leszállni, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek.

Amikor az elgázolt férfi megfújta a szondát, kiderült, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt. Kórházba szállították, de szerencsére nem esett komoly baja: a lábszára és a bokája viszont megsérült a balesetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.