Tizenegyen sérültek meg a szegedi horrorbalesetben: busz és személyautó ütközött

Fotó: Csudai Sándor -
baleset busz Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenegyen megsérültek, amikor egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó összeütközött Szegeden hétfő délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A baleset 14 óra 40 perc körül történt a Bem utca és a Dobó utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi a Dobó utcából kikanyarodva nem adott elsőbbséget az éppen odaérkező autóbusznak. A járművek összeütköztek, végül a busz egy fának csapódott. Az első adatok szerint a balesetben tizenegyen sérültek meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalom a környező utcákban halad. Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-nek elmondta, hogy a sofőr ellen - aki az első adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett - tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor

A 20-as busznak a belvárosból a Vadkerti tér felé tartó egyik járatát érte baleset. A busz eleje a vezető felőli oldalon a fának ütközve teljesen összeroncsolódott - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.
A busz vezetője beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók szabadították ki - írta a katasztrófavédelem a honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.