Vérdíjat tűztek ki annak a lengyel lánynak a fejére, aki azt állítja: ő Madeleine McCann

Forrás: Instagram/iammadeleinemcann -
Julia Wendell vérdíj Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég volt már akkora médiafelhajtás a 2007-ben eltűnt brit kislány, Madeleine McCann körül, mint az elmúlt hetekben. A gyermeknek Portugáliában veszett nyoma, és eddig sem élve, sem pedig holtan nem találtak rá.

Egy fiatal nő, Julia Faustyna Wendell azt állítja, hogy ő az eltűnt Madeleine McCann. A Lengyelországban élő nő fotókat és videókat tett közzé saját Facebook-oldalán, hogy bizonyítsa, nemcsak hasonlít a kis Madeleine-re, hanem ő maga az. Egy nyomozó szerint ez kizárt: elvégzett egy biometrikus tesztet, mely szerint nincs kapcsolat Julia és az eltűnt kislány között – írtuk korábbi cikkünkben.

Julia Wendell Forrás: Instagram/iammadeleinemcann

Egy DNS-teszt segíthetne bebizonyítani, hogy valóban a Lengyelországban élő nő az egykoron eltűnt brit kislány. A vizsgálat elvégzéséig Julia egy védett házban lakik, ugyanis egyesek vérdíjat tűztek ki a fejére. A nő halálos fenyegetést is kapott, ezért most próbálják titokban tartani, hol is tartózkodik pontosan – olvasható a DailyStar cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.