Megszólalt a magát Madeleine McCann-nek valló fiatal nő szóvivője

Forrás: -- -
Julia Wendell eltűnés Julia Faustyna Lengyelország eltűnt kislány Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ talán legismertebb eltűnt embere Madeleine McCann, az a brit kislány, akinek Portugáliában veszett nyoma még 2007-ben. Az eltelt több mint tizenöt évben számtalan elmélet látott napvilágot és többeket is meggyanúsítottak, ám a legmeredekebb történet a napokban került címlapokra.

Egy fiatal nő, Julia Faustyna Wendell azt állítja, hogy ő az eltűnt Madeleine McCann. A Lengyelországban élő nő fotókat és videókat tett közzé saját Facebook-oldalán, hogy bizonyítsa, nemcsak hasonlít a kis Madeleine-re, hanem ő maga az. Egy nyomozó szerint ez kizárt, elvégzett egy biometrikus tesztet, mely szerint nincs kapcsolat Julia és az eltűnt kislány között.

Az állítás igazságát egy DNS-teszttel lehetne igazolni, azonban egyelőre a lapok nem írnak arról, hogy erre mikor kerülhet sor. A magát Madeleine McCann-nak való fiatal nő zavaros története azonban felvet számtalan kérdést.

Madeleine McCann, Julia Faustyna Wendell Forrás: --

Julia Faustyna azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, poszttraumás amnéziában szenved, mivel egy pedofil áldozata volt. A nő ezért egy amerikai médiumhoz, bizonyos Dr. Fia Johanssonhoz fordult, akit az Origónak sikerült elérnie.

– mondta az Origónak Johansson. A szakértők most azon dolgoznak, hogy kiderítsék az igazságot, és fény derüljön arra, kicsoda is valójában Julia Faustyna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.